Zdraví

30.07.2013 15:40

Přebírám zodpovědnost za své zdraví, psychické i fyzické!

Uvědomme si, že chceme-li něco změnit, musíme začít vždy u sebe samých. Musíme být upřímní sami k sobě a převzít odpovědnost za svůj stávající stav. To, co se nám právě děje, není náhoda. Bolí nás v zádech, máme migrénu... Proč? Co nám to má říct? Na co náš to upozorňuje?  Kam nás to směřuje? Co se máme naučit? Co jsme udělali špatně? Čeho litujeme?

A tak si na chvilku sedněme a hledejme odpovědi na tyto otázky uvnitř sebe - naslouchejme svému tělu. Vnímejme jej a klidně si i zapisujme si své pocity a získané informace -  hlavně ty, které nechceme slyšet. A brzy zjistíte, že např. vaše výbuchy vzteku vůbec nepřicházejí nekontrolovaně, jak jste si doposavad mysleli. Naučme se naslouchat svému tělu, ono Vás naoplátku naučí vše, co potřebujete znát o sobě samém. 

Pokud zpozorujete problém, je dobré se otevřít a energii zde pročistit. Jakmile si v sobě neseme zátěž, kterou přehlížíme, děláme, že není, pak ona s námi neviditelně pracuje, dalo by se říci, manipuluje s námi. Zátěž se může za delší dobu projevit ve vnitřním neklidu, somatických potížích, od bolestí hlavy, zad, až po těžká onemocnění, jako je rakovina, cukrovka, deprese atd. Jednou z cest, jak tělo uzdravovat, je vysílat všem buňkám v těle lásku.